Friday 23 January 2009

Inschrijving op school/ School registration


Tomas wordt een grote vent en na lang wachten is hij dan ook eindelijk ingeschreven op de school waar Matous al naar toe gaat.
Het inschrijven is een officieel proces en Tomas moest een aantal dingen doen, om te laten zien wat hij al kan. Alleen was hij vergeten hoe zijn mama en tata eigenlijk heten (en buiten de deur wist hij het meteen!).
Tomas is becoming a big boy and after a long time of waiting he has finally registered at school. This is the school Matous is going to. The registration is an official proces and Tomas had to do some things to show what he already knows and is able off. The only thing is that he was forgotten the names of his mum and dad (which he knew immediately after leaving the room!).

2 comments:

anneke nieuwland said...

He Tommy

wat een mooie tekening heb je gemaakt, vond panioetsitelka hem ook mooi?? wel spannend zeker om even naar school te gaan.
wij zijn trots op je hoor !!
op dick en oma anneke

Unknown said...

Hey,

Leuk om te zien dat er iemand met kids in Brno zit. Wij zouden binnenkort ook met de kids verhuizen? Is er eigenlijk een internationale school of nederlandse school in brno?

Groeten Ivan